EverQuest: Evolution (Windows)

EverQuest, utviklet av Sony Online Entertainment, ble lansert i 1999. Det har siden den gang etablert seg som et kulturert fenomen og spilles av mange hundretusen mennesker. De av dere som har lyst til å spille EverQuest, men ser ikke lyset i enden av tunnelen på grunn av alle tilleggspakkene, har nå en gylden mulighet til å komme i gang med denne svært suksessfulle MMORPG-tittelen ved å kjøpe hele kolleksjonen i en og samme pakke.

EverQuest: Evolution tilbyr alle 5 kontinentene, 15 raser og 350 ekstra karakterer. I tillegg til inneholde følgende tilleggspakker: The Ruins of Kunark, The Scars of Velious, The Shadows of Luclin, The Planes of Power og The Legacy of Ykesha, ligger det også et eksklusivt tøy-kart samt en svært omfattende manual i pakken.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: Ikke fastsatt
  • Sjanger: Massivt online
  • Utvikler: Sony Online Entertainment
  • Utgiver: SCEE

Artikler om EverQuest: Evolution

Ny EverQuest-pakke på trappene

De av dere som har lyst til å spille EverQuest, men ser ikke lyset i enden av tunnelen på grunn av alle tilleggspakkene, har nå en gylden mulighet til å komme i gang med denne svært suksessfulle MMORPG-tittelen ved å kjøpe hele kolleksjonen i en og samme pakke.

Bilder fra spillet

Til toppen