F1 2002 (Windows)

F1 2002 er det første Formula One-spillet som tilbyr den nye 2002-sesongen i det den ruller i gang. Spillet er offisielt lisensiert av Formula One Administration og kommer med alle teamene, førerne og banene fra 2002-sesongen. To nye lag fra Toyota og Renault er også med i årets sesong. 17 baner er tilgjengelig, og de har alle sine utfordringer.

Enten det er Silverstone eller Indianapolis, må man tenke nøye i gjennom hvordan bilen skal utrustes foran løpet. For i Formel 1 er det snakk om tusendeler, og ikke sekunder mellom å vinne eller og bite i det sure eplet. Du spiller en fører, med muligheten til å oppleve Formel 1-dramaet på nært og meget autentisk hold.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 6. juni 2002
  • Utvikler: EA Sports

Artikler om F1 2002

F1 2002

Du tramper gasspedalen helt i bånn og ser at turtelleren går over 10.000 RPM. Mekanikerne har jobbet hele natten for å få bilen i perfekt stand. Adrenalinet farer gjennom blodet i det du kjører inn på banen samtidig som tusenvis av elleville fans roper og skriker i ekstase. Her gjelder det å være konsentrert til målstreken er passert. Velkommen til Formel 1.

Til toppen