Far Cry (Windows)

Far Cry foregår i år 2020. Spillets helt, Jack Carver, er en sjøkaptein som leier seg selv og båten sin ut til de som måtte trenge det. Han blir hyrt av Valerie, en vakker journalist som ber ham om a ta henne med på en ekspedisjon ei uutforsket øy i Mikronesia. Når de to kommer frem dit blir båten ødelagt av en gruppe leiesoldater.

Jack blir strandet, og Valerie forsvinner. Kampen for å overleve er i gang - det viser seg at øya er åsted for skumle vitenskapelige eksperimenter, og at dens innbyggere er alt annet enn vennligsinnede. Mens Doom 3 og Half-Life 2 kan karakteriseres som viktige evolusjonære skritt, prøver Far Cry å revolusjonere sjangeren.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 26. mars 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Crytek Studios
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Artikler om Far Cry

Bonuskart til Far Cry

Som en liten julegave til spillermiljøet har Crytek nå gitt ut en stor pakke med nye kart til Far Cry.

Far Cry SDK ute nå

Nå blir det lettere å lage modifiseringer til Far Cry, noe både spillere og kreative individer kan glede seg over.

Far Cry

Far Cry er et av årets mest etterlengtede PC-spill, men det var slett ikke få som tvilte på at det tyske selskapet Crytek skulle klare å levere varene. Det har de imidlertid gjort, og både Doom 3 og Half-Life 2 skal gjøre en temmelig god jobb for å overgå dette spillet.

Far Cry

Nå er det ikke lenge til Far Cry er i butikkene. For å gjøre den siste ventingen litt lettere for de som gleder seg til dette lekre skytespillet har Ubisoft gitt ut to nye videoer fra gameplayet i spillet.

Ubisoft utsetter tredje Far Cry-demo

De av dere som gledet dere til "Boat"-demoen har nok allerede oppdaget at den ikke er ute enda. Ubisoft har dessverre valgt å utsette demoen på ubestemt tid, men vil til gjengjeld gi ut en flerspillerdemo kort tid etter utgivelsen av spillet.

Bonusbrett til Far Cry-demoen

Hvis du er en av de mange som har sikret deg Far Cry-demoen vil du kanskje ha interesse av å vite at du nå kan laste ned et helt nytt brett til demoen.

Politiraid hos CryTek

En tidligere ansatt hos CryTek tipset politiet om omfattende bruk av piratkopiert materiale hos utviklerne av Far Cry. I går ble det gjennomført et omfattende politiraid på kontorene deres.

Far Cry

Overskriften sier alt. Far Cry-demoen er endelig tilgjengelig for nedlasting.

Ny informasjon om mutantene i Far Cry

Helt på slutten av den forrige Far Cry-traileren fikk vi se en scene som har skapt mye diskusjon på nettet. Filmen viste nemlig et kort glimt av et slags monster. Vi har fersk informasjon om mutantene i Far Cry.

Far Cry

Gleder du deg til Far Cry kommer ut? Ventetiden blir nok ikke lettere av at utviklerne har lagt ut enda en video fra spillet.

Far Cry utsatt til over nyttår

Utvikleren Crytek har ansatt to nye hoder for å jobbe med det lovende tropiske skytespillet Far Cry. Begge er velkjente designere fra andre store prosjekter. Det negative er at spillet nå er utsatt til første kvartal neste år.

Far Cry

Far Cry var et av de spillene som fikk stor oppmerksomhet på årets ECTS, og da utviklerne i Crytek dro tilbake til Tyskland etter messen var det med æresbetegnelsen "Best PC Game of ECTS" i kofferten.

Far Cry

Vi har akkurat vært en tur hos Ubi Soft og fått kikke på en del av deres viktigste kommende titler. Blant de viktigste av de viktige i år er spillet Far Cry, utviklet av tyske Crytek i samarbeid med Ubi Soft.

Bilder fra spillet

Til toppen