Far West (Windows)

Hva med et litt annerledes spill? Er du en av de som alltid har drømt om å drive din egen ranch? Far West gir deg muligheten. Greenwood Entertainment står bak spillet, og hevder å kombinere simulator, strategi og action på en ny måte. Du spiller her rollen som en rancheier, og din oppgave er å selge flere kyr enn dine motstandere.

Til din disposisjon har du cowboyer, beitemarker, innhegninger og den lokale. Er du vennlig mot indianerne kan du vente deg litt ekte indianerhokuspokus i din favør også. Forsyninger må kjøpes, ulver jages, kyr merkes og innhegninger bygges ut. Du burde med andre ord ha litt å henge fingrene i mens kyrne tygger drøv og formerer seg.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 6. november 2003
  • Utvikler: Greenwood Entertainment

Artikler om Far West

Far West

Hva med et litt annerledes spill? Er du en av de som alltid har drømt om å drive din egen ranch? Far West gir deg muligheten. Greenwood Entertainment står bak spillet, og hevder å kombinere simulator, strategi og action på en ny måte. Det er for så vidt sant, men om resultatet er godt er en helt annen sak. Du spiller her rollen som en rancheier, og din oppgave er å selge flere kyr enn dine motstandere.

Bilder fra spillet

Til toppen