FIFA 2004 (Windows)

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 24. oktober 2003
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: EA Sports
  • Utgiver: Electronic Arts

Også tilgjengelig på

N-Gage

Artikler om FIFA 2004

FIFA 2004

Fotballspill på PC har aldri nådd opp til den populariteten som samme type spill opplever på konsollmarkedet. EA Sports gir uansett ikke opp kampen, og har med årets FIFA-versjon innført mange nye og spennende funksjoner. Dette er den desidert beste FIFA-utgaven noen gang.

FIFA 2004

Allerede før FIFA 2004 er sluppet på PC her til lands har Electronic Arts sluppet den første oppdateringen. Patchen som tar tittelen til versjon 1.1 forbedrer flerspiller-funksjonen og retter opp diverse andre feil. Oppdateringen er foreløpig kun tilgjengelig via spillets innebygde nedlastings-funksjon.

FIFA 2004

Electronic Arts velkjente fotballserie er snart tilbake i ny drakt. At årets FIFA vil bli en suksess er nærmest gitt av seg selv, men kan det konkurrere på spillbarhetsnivået til Pro Evolution Soccer-serien? Nå har du mulighet til å gjøre deg opp en mening ved å laste ned den ferske PC-demoen.

Årets FIFA-stjerner er avdekket

Det er nå klart hvilke tre superstjerner som skal pryde coveret til FIFA Football 2004. Arsenalspissen Thierry Henry, Juventuskapteinen Del Piero og Barcelonaspilleren Ronaldinho, har akkurat signert en avtale med Electronic Arts.

Gamer.no ser på spillhøsten 2003

Nok en høst betyr nok en horde med spill å spille og teste. Vi i Gamer.no har plukket ut noen av de titlene vi av en eller annen grunn ser mest frem til. Det vi har betegnet som høstspill i år er de som har utgivelsesdato fra nå og til 21. november.

FIFA Football 2004

Mange venter spent på årets kommende oppfølger i FIFA-serien. Til tross for at FIFA 2003 fikk relativt gode omtaler, ble mange fans nok en gang skuffet - hovedsaklig fordi EA Sports ikke er i stand til å bygge på det positive fra versjon til versjon.

Bilder fra spillet

Til toppen