Gangland (Windows)

Det er nok få mennesker som ikke på noen som helst måte har følt seg fascinert av mafiaens verden, og i Gangland får du muligheten til selv å prøve hvordan det er å være mafioso (uten å sette ditt eget liv i fare, selvfølgelig). Du spiller en av fire italienske brødre som er født inn i den sicilianske mafiaen, og som har forlatt gamle Italia til fordel for USA og den fiktive Paradise City.
Gangland er en innovativ blanding av strategi, rollespill og simulator, og du må bygge opp ditt eget forbryterimperium ved organisert utpresservirksomhet, prostituere kvinner og om nødvendig, drepe brysomme mennesker. Spillet kommer til å gi deg stor frihet i forhold til hvordan du vil bli byens gangsterkonge, og som i GTA-serien kan du selv velge om du vil utføre oppdrag eller bare slå deg løs i Paradise sine gater.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 5. mars 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Sirius Games
  • Utgiver: Whiptail Interactive

Artikler om Gangland

Gangland

Er du en av de mange som har gått og ventet på at Gangland endelig skulle bli lansert, er det ingen grunn til å glede seg nå. MediaMobsters har med dette spillet gjort så mange feil at det umulig kan nytes av mange. Konseptet er lovende, men utførelsen er rett og slett ikke god nok.

Gangland

Whiptail Interactive og MediaMobsters har gitt ut en flerspillerdemo av mafiaspillet Gangland.

Gangland

Vil du teste hvordan det er å være en mafioso? Danske MediaMobsters har nylig gitt ut en demo av det lovende gangsterspillet Gangland, som gir deg nettop den muligheten.

Gangland

Danske MediaMobsters har gitt ut en ny video som viser hvordan gameplayet i det innovative mafiaspillet Gangland kommer til å arte seg.

Gangland

Danske MediaMobsters er i ferd med å fullføre den siste finpussen av det spennende og innoverende actionstrategispillet Gangland. I den forbindelse ble Gamer.no invitert til MediaMobsters sitt hovedkvarter i København, hvor vi tok en nærmere titt på spillet.

Gangland

Bak det neste store mafia-inspirerte sim-spillet Gangland står danske MediaMobsters. Svensker og dansker er som alltid godt representert med store glis på ECTS. Vi lot oss ikke affektere av lettkledde Postal 2-damer utenfor standen til distributøren Whiptail Interactive.

Bilder fra spillet

Til toppen