Ground Control 2: Operation Exodus (Windows)

Ground Control 2 : Operation Exodus foregår i år 2741, omkring 300 år etter hendelsene i det første Ground Control-spillet. Northern Star Alliance, som kjemper for demokrati og frihet, blir hardt presset av det krigerske Terranske Imperiet. Krigen har nå gått inn i en ny fase; en brutal og dødelig bakkekrig, da Imperiet nå har klart å gå i land på den siste NSA-kontrollerte planeten.Dette sanntidsstrategispillet har et sterkt fokus på taktisk krigføring, og er en videreføring av konseptet som gjorde Ground Control til en suksess hos spillanmelderne. Grafikken er i full 3D, og grafikkmotoren tillater stor detaljrikdom. En unik "drop-in" multiplayermodus tillater enhver å når som helst hoppe inn i en pågående konflikt.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 25. juni 2004
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Massive Entertainment
  • Utgiver: Vivendi Universal Games

Artikler om Ground Control 2: Operation Exodus

Ground Control 2: Operation Exodus

Ground Control 2 er en litt overraskende oppfølger til Ground Control. Ground Control var og er fortsatt et godt sanntids strategispill, men det slo aldri helt til og solgte vel ikke til den store gullmedaljen. Likevel har Massive Entertainment satt seg ned og laget en solid oppfølger som virkelig skinner.

Last ned Ground Control gratis

Er du en av de mange som har gått glipp av sanntidsstrategispillet Ground Control? Nå får du sjansen til å prøve det, helt gratis.

Vinn Ground Control 2-klær

I samarbeid med Vivendi lodder vi nå ut kule Ground Control 2-effekter. Vi har én kul vest, 3 Q-Pad-musmatter, 5 t-skjorter og en haug med minttabeletter. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å svare på noen spørsmål.

Ground Control 2

Vi har allerede fått sjansen til å se hvordan enspiller-gameplayet i Ground Control II arter seg - nå er det på tide å finne ut hvordan det fungerer i flerspiller.

Ground Control 2

Spent på hvordan etterfølgeren til Ground Control kommer til å arte seg? Ta en titt på den nyeste videoen.

Ground Control 2: Operation Exodus

Det var uten tvil Half-Life 2 som trakk oppmerksomheten på Vivendi-standen på ECTS i år. En ny video, som skulle vise seg å ikke være så ny likevel, ble tross alt vist i et lukket rom. Rett ved siden av den lange køen siklende pressefolk, stod Massive Entertainment og viste frem Ground Control 2.

Bilder fra spillet

Til toppen