Gudfaren (Xbox)

Spillet Gudfaren bygger på Mario Puzos verdenskjente Gudfaren-bøker og Francis Ford Coppolas like legendariske filmer. Gameplayet i spillet vil minne mye om GTA, og handlingen foregår i bydelen Little Italy i New York på 40 og 50-tallet. Spilleren vil stå relativt fritt til å gjøre hva han vil, men spillet vil likevel komme med en sterk historie.

Karakteren din vil starte som en vanlig kriminell, og du vil kunne kjøre eller gå rundt i byen for å ta jobber og oppdrag underveis. Etter hvert som du imponerer de store gutta vil du stige i rang, og til slutt vil du ende opp som selveste Don Corleone sin viktigste medarbeider. Gameplayet vil generelt følge det vi kjenner fra GTA-serien, men noen av oppdragene vil tas omtrent direkte fra filmen.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 21. september 2006
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 18+
  • Utvikler: EA Games
  • Utgiver: Electronic Arts

Også tilgjengelig på

PS2 Windows X360

Artikler om Gudfaren

EA kunngjør Gudfaren

Det har ikke akkurat vært noen hemmelighet at EA har jobbet med et Gudfaren-spill, men nå er det altså offisielt kunngjort.

The Godfather

Nå har Electronic Arts sluppet den aller første videosnutten fra The Godfather, som baserer seg på filmene og bøkene ved samme navn.

Max Payne 3 og Gudfaren-spill annonsert

Under Bear Stearns Media 2004-konferansen i USA kom det frem at Take-Two kommer til å lage Max Payne 3, mens Electronic Arts jobber med spill basert på Gudfaren-filmene.

Bilder fra spillet

Til toppen