Hidden & Dangerous 2 (Windows)

Hidden & Dangerous 2 er et første- og tredjepersonskyter fra andre verdenskrig som bygger videre på suksessen til orignalen Hidden & Dangerous fra 1999. Du leder en liten gruppe allierte soldater dypt inne bak fiendens linjer. Du skal utføre hemmelige oppdrag i Europa, Afrika, Burma og mange andre lokasjoner rundt om i verden.

Hvert eneste kritiske valg du tar er vesentlig for deg, dine menn og ditt land. Denne unike blandingen av handling, strategi og taktikk tvinger deg til å bruke hjernen så vel som avtrekkeren. Hidden & Dangerous 2 vil ha over 23 svært komplekse oppdrag fordelt på 9 kampanjer. Det er også et rikt utvalg våpen å velge i. Multiplayer-aspektet har blitt programmert fra bunn og lar deg spille fra begge begge sider av striden.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 24. oktober 2003
  • Utvikler: Illusion Softworks

Artikler om Hidden & Dangerous 2

Hidden & Dangerous 2

Nyhetsoverskriften lyver litt - det er faktisk snakk om to demoer av dette fabelaktige skytespillet. En for enspiller, og en for flerspiller.

Hidden & Dangerous 2

Med et gjesp titter den unge soldaten over på sin makker, idet et lite knepp fra fjellet bak dem fanger oppmerksomheten. Det tar noen øyeblikk før guttene klarer å se hva det er som danser nedover fjellskrenten, men idét det går opp for dem at det er en tysk soldats hjelm - en av deres egne - kjenner de alt iskaldt stål kjærtegne strupen, og sterkere armer enn deres egne har snart lagt dem til hvile.

Hidden & Dangerous 2 med ekspansjonsplaner

Illusion Softworks, selskapet bak det rykferske taktiske krigsspillet Hidden & Dangerous 2 har allerede en ekspansjon i utvikling. Det melder produsent Lukas Kule i et nylig intervju. Hidden & Dangerous 2 ble lansert sist fredag, og har allerede høstet gode kritikker fra kritikerne.

Hidden & Dangerous 2 har fått en dato

Take 2 har nå bekreftet at deres antatte bestselgere denne høsten vil lanseres i oktober. Max Payne 2 (PC) og Manhunt (PS2) har ikke fått noen konkret dato, men Hidden & Dangerous II (PC) skal være i hyllene fra 24. oktober.

Bilder fra spillet

Til toppen