Hitman 3: Contracts (Windows)

Det tredje spillet i Hitman-serien er under utvikling hos danske IO Interactive. Spillet har fått navnet Hitman: Contracts, og kommer til PlayStation 2, Xbox og PC. Utviklerne forteller at de har bygd videre på det frie gameplayet som gjorde forgjengerne så populære, og at Hitman: Contracts kommer til å inneholde enda flere muligheter for å løse oppdragene slik du ønsker det. I tillegg er arsenalet blitt utvidet.

Hitman: Contracts bruker en nyutviklet grafikkmotor som gjør at "arbeidet" ditt blir vist i detalj. Spillets handling begynner i Paris, hvor Agent 47 befinner seg i en svært farlig situasjon. Spillet vil vise en ny side av leiemorderen, og utforske den mørke virkeligheten til en mann som tjener til livets brød ved å drepe.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 30. april 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: IO Interactive
  • Utgiver: Eidos Interactive

Også tilgjengelig på

PS2 Xbox

Artikler om Hitman 3: Contracts

Hitman: Contracts-musikk på CD

Det er liten tvil om at danske Jesper Kyd er en av de mer talentfulle musikerne i bransjen. Nå kan du kjøpe musikken han lagde til Hitman: Contracts på CD.

Hitman: Contracts

Noen ganger er man nødt til å legge kritiske innvendinger til side, og nyte et herlig intenst, blodpsykopatisk freakshow for det det er. Hitman: Contracts er et slikt spetakkel.

Hitman: Contracts

Eidos har nå gitt ut en spillbar demo av det tredje spillet i serien om Agent 47, Hitman: Contracts.

Eidos vifter med planene

Det siste halvåret har Eidos sluppet ti spill som har solgt som forventet. Likevel er det to spill som har gjort det langt dårligere enn forventet.

Leiemorderen er tilbake

Eidos kunngjorde i går at det tredje spillet i Hitman-serien er under utvikling hos danske IO Interactive. Spillet skal etter planen komme til våren.

Bilder fra spillet

Til toppen