I.G.I. 2: Covert Strike (Windows)

I.G.I. 2 fortsetter der Project IGI slapp, og som den britiske soldaten David Jones må du igjen sette en stopper for operasjonene til internasjonale terrorister. Dette taktiske/snikebaserte skytespillet har 19 store oppdrag som foregår i tre ulike kontinenter. Spillet inneholder over 30 forskjellige våpen, og alle er realistisk modellert etter virkelige våpen. Dessuten kan spillerne få leke seg med en rekke høyteknologiske hjelpemidler.Oppdragene i dette norskutviklede spillet foregår ofte på fiendtlige baser plassert i store og vakre utendørsområder, og kan alle løses på flere forskjellige måter. Du får ta del i alt fra spionasje og tyveri til rene angrep på fiendeinstallasjoner. Forbedret AI gjør at fiendene vil oppføre seg mer realistisk enn de gjorde i forgjengeren, Project IGI.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 21. februar 2003
  • Utvikler: Innerloop Studios

Artikler om I.G.I. 2: Covert Strike

I.G.I. 2: Covert Strike

Det blir stadig flere taktiske/snikebaserte skytere på markedet. I.G.I 2: Covert Strike er i så måte ikke akkurat banebrytende, og inneholder lite vi ikke har sett i andre spill før det. Men når resultatet er så overbevisende, både visuelt, auditivt og gameplaymessig som her, er det bare å ønske den nye herren i huset velkommen. Velkommen til I.G.I 2; et norskutviklet spill av internasjonal klasse.

Intervju med Innerloop - Del 2

Etter 2 års hardt arbeid ser nå Innerloop seg endelig ferdig med utviklingen av Project IGI 2: Cover Strike, oppfølgeren til det kritikerroste spillet fra 2001. Spillet er nå endelig sendt til England for godkjenning hos Codemasters, og det meste ser nå ut til å være i rute i forhold til lanseringen 14. februar.

Intervju med Innerloop - Del 1

Etter 2 års hardt arbeid, ser nå Innerloop seg endelig ferdig med utviklingen av Project IGI 2: Cover Strike, oppfølgeren til det kritikerroste spillet fra 2001. Spillet er nå endelig sendt til England for godkjenning hos Codemasters, og det meste ser nå ut til å være i rute i forhold til lanseringen 14. februar.

Intervju med Innerloop om I.G.I. 2

Innerloop er et av de mest suksessfulle utviklerselskapene i Norge. Med store PC-spill utgivelser som JSF og Project IGI har de sparket godt fra seg. IGI fikk blandede kritikker, men de fleste like måten Innerloop hadde lagt opp spillet.

Bilder fra spillet

Til toppen