Impossible Creatures (Windows)

Året er 1930 og den unge krigskorrespondenten Rex Chance har ikke hørt fra sin far, professor Chanikov, siden han var en liten gutt. Plutselig en dag får mottar han et brev fra faren om at han må komme til farens tilholdssted på en øy et uvisst sted i stillehavet. På øya møter han ikke sin far, kun et laboratorium med en gedigen kapsel med et grusomt monster i.

Impossible Creatures er et morsomt og underholdende sanntidsstrategispill i full 3D fra Microsoft og Relic Entertainment. Den største forskjellen fra dette og andre sanntidsstrategispill er at du faktisk skal designe dine egne dyr. Spilleren må bruke en armé av genetisk-forvridde og muterte monstre for å beskytte verden.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 28. februar 2003
  • Utvikler: Relic Entertainment

Artikler om Impossible Creatures

Impossible Creatures

Den unge krigskorrespondenten Rex Chance har ikke hørt fra sin far, professor Chanikov, siden han var en liten gutt. Plutselig en dag får mottar han et brev fra faren om at han må komme til farens tilholdssted på en øy et uvisst sted i stillehavet. På øya møter han ikke sin far, kun et laboratorium med en gedigen kapsel med et grusomt monster i.

Til toppen