Island Xtreme Stunts (PS2)

Alle har sikkert vært bitt av LEGO-basillen på ett eller annet stadium i livet. Før var det begrenset til selve LEGO-klossene, men den siste tiden har barn også fått tilgang på dataspill som omhandler det voldsomt populære konseptet. Island Xtreme Stunts er et spill som baserer seg på LEGO sin produktserie med samme navn.

Her skal du som stuntmannen Pepper være med å lage en ny actionfilm, samtidig som du må stoppe den onde Brickster. Hele spillet er en stor øy med mange lokasjoner du kan besøke når du selv vil. Når Spyro kanskje passer for de litt større ungene, lever dette spillet fint opp til aldersgrensen sin på 3 år.Dette er LEGO på sitt.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 6. desember 2002
  • Utvikler: Silicon Dreams

Artikler om Island Xtreme Stunts

Island Xtreme Stunts

Alle har sikkert vært bitt av LEGO-basillen på ett eller annet stadium i livet. Før var det begrenset til selve LEGO-klossene, men den siste tiden har barn også fått tilgang på dataspill som omhandler det voldsomt populære konseptet. Island Xtreme Stunts er et spill som baserer seg på LEGO sin produktserie med samme navn. Her skal du som stuntmannen Pepper være med å lage en ny actionfilm, samtidig som du må stoppe den onde Brickster.

Til toppen