Jade Empire (Xbox)

Her får du rollen som ung kampsortutøver i en verden basert på kinesisk mytologi og kampsportfilmer. Lær nye stiler og kjempe sammen med alt fra en munk til en diger demon.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 22. april 2005
  • Sjanger: Action, Rollespill
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: BioWare Corp.
  • Utgiver: Microsoft

Også tilgjengelig på

Windows

Artikler om Jade Empire

Vinn Jade Empire med effekter og Xbox Live

Vi har fått mulighet til å dele ut Jade Empire-spill, lykkekaker og rislamper spesiallaget for Jade Empire til våre lesere. Dette, pluss et gratis årsabonnement på Xbox Live kan bli ditt hvis du svarer riktig på tre spørsmål.

Rollespillrykter på nettet

BioWare har hintet litt om kommende prosjekter, og ATI-kort har problemer med å kjøre PC-versjonen av Sudeki. Hvilken PC-versjon?

Gamer.no på Xbox: The Gathering

Gamer.no har tatt turen til London for å titte på noen kommende storspill til Xbox. Vi fikk fikk blant annet se Forza Motorsport, Jade Empire og Splinter Cell: Chaos Theory, og her er inntrykkene våre.

Jade Empire kanskje til PC

Bioware-sjefen Ray Muzyka har fortalt at dette Xbox-rollespillet kanskje også vil få en PC-utgivelse. I tillegg har han snakket litt om hva selskapet jobber med for tiden.

Jade Empire

Vi fulgte opp fjorårets tradisjon og besøkte BioWare på årets E3 i Los Angeles. De anerkjente rollespill-utviklerne trår denne gangen til med Jade Empire - et actionbasert rollespill satt i et fiktivt univers med sterke bånd til østens mystikk.

Jade Empire

Den offisielle hjemmesiden til dette lovende rollespillet har nylig blitt oppdatert med to nye filmer.

Bilder fra spillet

Til toppen