Kingdom Under Fire: The Crusaders (Xbox)

Kingdom Under Fire: The Crusaders er et strategiske actionspill for Xbox. Spilleren tar rollen som en general på en fantasi-slagmark, og slåss med tropper av krigere, katapulter og til og med drager. Oppfølgeren ser på mange måter ut til å bli veldig forskjellig fra sin forgjenger. Historien finner sted i perioden etter den såkalte "Second War of Heroes".

Etter denne krigen levde alle land midlertidig i fred og harmoni, men roten til alt ondt "The Ancient Heart" lå ikke på latsiden og ventet til det rette øyeblikket med å slå hardt tilbake. Plutselig er 50 år med fred og ro over. En voldsom krig mellom alver og orker settes i gang, og en hær fra "Hironeiden" og "Eclessia" settes i sving for å beskytte de hellige områdene i grenselandet mellom alvene og orkene.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 29. oktober 2004
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Phantagram Interactive
  • Utgiver: Microsoft

Også tilgjengelig på

Windows

Artikler om Kingdom Under Fire: The Crusaders

Intervju med Kingdom Under Fire-produsenten

Det er tre år siden Phantagram lanserte 2D-strategispillet Kingdom Under Fire: War of Heroes. Nå er det under en måned til de lanserer sin massive oppfølger til Xbox, og Gamer.no tok en prat med produsenten, Henry Lee, for å gi deg alle detaljene.

Kingdom Under Fire: The Crusaders

Har du drøymt om å ha hundrevis av krigarar under din kommando, sveittande i den steikande ørkensola? Ikkje det? Vel, Phantagram prøvar å forandre på det, og i ein spanande vri er ikkje dette eit spel for PC. Strategi på ein konsoll? Kan det fungere?

Kingdom Under Fire kommer før jul

Det er lenge siden vi hørt noe nytt om Kingdom Under Fire: The Crusaders, men i dag fortalte Phantagram oss at spillet skal slippes i løpet av fjerde kvartal i år.

Kingdom Under Fire: The Crusaders

I fjor lanserte det koreanske selskapet Phantagram Kingdom Under Fire, et sanntidsstrategi-spill med rollespill-elementer. Originalen hadde visse likhetstrekk med Warcraft, men ble ingen kjempesuksess. Nå er Phantagram i skuddet igjen, og med titler som Strident, Duality og en oppfølger til Kingdom Under Fire kan 2003 bli et bra år for selskapet.

Bilder fra spillet

Til toppen