Knights of the Temple (Xbox)

Knights of the Temple er et action/adventure-spill. Spillet er satt i middelalderen og dreier seg rundt en korsfarer. Du skal slite deg gjennom et langt og blodig korstog. Noen ganger kjemper du i den virkelige verden mot andre mennesker. Andre ganger siger du inn i en drømmeverden, en slags annen dimmensjon, hvor du kjemper mot spøkelser, zombier og andre uhumskheter.

Spillet vil foregå i tredjeperson og vil til stor grad gå ut på sverdkamp. Du har også tilgang til pil og bue. Når du velger å bruke den vil du se siktingen i førsteperson. Spillet vil gi spilleren muligheten til å utkjempe virkelig blodige kamper. Blod og gørr vil sprute, kroppsdeler vil fly.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 30. april 2004
  • Sjanger: Action
  • Utvikler: Starbreeze Studios
  • Utgiver: TDK Mediactive

Også tilgjengelig på

Windows PS2 GC

Artikler om Knights of the Temple

Knights of the Temple

Forbered deg på grenseløs brutalitet, litervis med blod og dreping i kristendommens navn. Knights of the Temple tar deg med flere hundre år tilbake, til en mørk tid i vår historie hvor korstogene var et altfor virkelig konsept.

Skjermbilder fra Knights of the Temple

Knights of the Temple er enda et action/adventure-spill. Denne gangen er det den svenske utvikleren Starbreeze som står bak. De har omtrent 20 mann som har jobbet med spillet i over ett år.

Bilder fra spillet

Til toppen