Kung Fu Chaos (Xbox)

Dette er ikke noe rent slåssespill. KFC er basert på tanken om at du er en stuntmann som skal spille inn scener for den beryktede slåssfilmregisøren Shao Ting. Jobben din er å nedkjempe ymse fiender og skyte scenen så perfekt som mulig. Desto bedre du klarer å gjennomføre scenen, desto bedre selger filmen i ettertid. Filmene er for det meste kopier av en rekke kjente og mindre kjente filmer. Settene kan se ut som om de er kjøpt på billigsalg hos et eller flere av de store amerikanske filmselskapene. Du skal filme på alt fra Jurassic Park-lignende sett, til sett omgitt av UFO-er og fæle aliens.

Alle disse settene brukes på mange forskjellige måter. Noen ganger skal du som helten rett og slett banke opp en gjeng skurker med alle midler du har tilgjengelig, andre ganger skal du redde en livredd prinsesse fra en gjeng gale dvergninjaer. Skulle du ikke lykkes i å løpe fra disse sinte maskekledde dvergene kan du alltids bruke den gaulende, og stygge, prinsessen som våpen. Med et kjapt lite kast kan du slå over ende en mengde av fiendene for så å løpe videre med den grimme damen på ryggen.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 11. april 2003
  • Utvikler: Just Add Monsters

Artikler om Kung Fu Chaos

Kung Fu Chaos

Hvem synes vel ikke Kung Fu er heftig? Ingen, ikke gutter i alle fall, kan vel nekte for at de digger å se Bruce Lee banke opp en stakkars skurk. Hvordan det er med dere der ute vet jeg ikke, men de fleste jeg kjenner har alltid drømt om et hemmelig liv som ninja- eller kung fu-stjerne.

Til toppen