Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude (Windows)

Leisure Suit Larry-franchisen som har holdt det gående i 16 år kommer tilbake med et nytt spill neste år. Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude blir det åttende spillet i den legendariske serien om vår kjære Larry Laffer. Det er High Voltage Software som har fått det ærefulle oppdraget å produsere tittelen. Denne gangen er Larry student, men han tilbringer i kjent stil mesteparten av tiden sin på universitetsområdet eller på soverommet sammen med damer.

Etter at han får vite at et TV-sendt sjekkeshow skal oppsøke skolen, får han lyst til gjennopplive seg selv litt. Larry går umiddelbart ut på søken etter kjærlighet, men finner ut at ting ikke alltid går etter planen. Inspirert av filmer som American Pie og There's Something About Mary, er spillet fullpakket med hylende humor.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 29. oktober 2004
  • Sjanger: Eventyr
  • Aldersmerking: 18+
  • Utvikler: High Voltage Software
  • Utgiver: Vivendi Universal Games

Også tilgjengelig på

Xbox PS2

Artikler om Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Nye nettsteder lansert

E3 er ikke bare tiden for kunngjøringer og presentasjoner. Mange benytter oppmerksomheten til å lansere nettsteder, og nå har spill som Tabula Rasa, Leisure Suit Larry, Worms: Forts Under Siege og UFO: Aftershock fått sine egne hjem på nettet.

Nytt Leisure Suit Larry-spill neste år

Leisure Suit Larry-franchisen som har holdt det gående i 16 år kommer tilbake med et nytt spill neste år, forteller Vivendi i en pressemelding. Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude blir det åttende spillet i den legendariske serien om vår kjære Larry Laffer.

Bilder fra spillet

Til toppen