Lord of the Rings: Two Towers (PS2)

Det har alltid vært noe helt spesielt med Lord of the Rings. Etter Fellowship of the Ring-filmen nådde kinoer verden rundt desember i fjor har horder av folk fått øynene opp for det fansen har visst lenge. Eventyrspillet Lord of the Rings: Two Towers er basert på filmatiseringen av J.R.R. Tolkiens verk med samme navn. Spillet integrerer filmatiske sekvenser og gamplay for å levere en episk opplevelse.

Tittelen henter også inspirasjon fra den første filmen, og kjente scener vil kunne gjenspilles i løpet av spillet gang. Spilleren tar kontroll over heltene Aragorn, Legolas og Gimli. Du skal kjempe mot orker og få unna både huletrollet og Saruman på din vei. Et taktisk gameplay-system vil gjøre det enkelt for spilleren å reagere raskt i kampsituasjoner.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 8. november 2002
  • Utvikler: Stormfront Studios

Artikler om Lord of the Rings: Two Towers

Lord of the Rings: Two Towers

Det har alltid vært noe helt spesielt med Lord of the Rings. Etter Fellowship of the Ring-filmen nådde kinoer verden rundt desember i fjor har horder av folk fått øynene opp for det fansen har visst lenge. Det er om mulig enda flere som gleder seg til Two Towers, og mens vi venter flakker våre øyne over til de relaterte produktene som kastes ut til oss.

Til toppen