Lords of EverQuest (Windows)

Lords of EverQuest tar det populære konseptet i onlinespillet ved samme navn, og fører det inn i et strategispill satt i sanntid. Du stiger inn i fantasiverdenen Norrath, hvor alver og dverger bor sammen i et gigantisk univers hvor magi regjerer. EverQuest er per i dag det største og mest populære onlinespillet i den vestlige verden.

I strategispillet skal du lede flere ulike og kjente Norrath-faksjoner mot hverandre i en episk kampanje som spenner seg over flere titalls timer. Du vil kunne oppfostre Lords, overnaturlige helter som vil kunne utvikle seg på typisk rollespill-vis. Disse kan du ta med gjennom hele spillet, og vil være sentrale figurer på slagmarken med sine magiske evner. Også gjenstander vil stå sentralt, hvor magiske sverd og skjold fort kan sikre deg seier.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 5. desember 2003
  • Utvikler: Rapid Eye Entertainment

Artikler om Lords of EverQuest

Lords of EverQuest

Sony forsøker å gjøre et populært onlinespill om til et unikt strategispill. Resultatet er dessverre heller middelmådig, og Lords of EverQuest ender opp med å være reservert til de mest trofaste EverQuest-tilhengerne.

Bilder fra spillet

Til toppen