Mario Party 4 (GC)

Mario Party 4 markerer seriens debut på GameCube. Dette er noe så spesielt som et partyspill. Konseptet er like enkelt som det er genialt. Du og opptil tre venner kan leke dere på et av de mange interaktive brettene, og konkurrere i totalt 50 småspill. Dette er småspill som inkluderer alt fra å måtte få basketballen i kurven flest ganger, til å unngå å bli spist av gigantiske kanonkuler.
Selvfølgelig er alle de kjente og kjære figurene til Nintendo med; Mario, Peach, Luigi, Donkey Kong, Daisy, Yoshi, Wario og Waluigi. Moduser en kan velge mellom inkluderer blant annet ”Story mode”, ”Mini-Game mode” og ”Party mode”. Det er fem nye brett å spille på, og de er representert av hver sin figur. Toad tar deg med til jungelen. Shy Guy tar deg med på et casino. Koopa lurer deg med inn i et spøkelseshus. Goomba tar deg med på stranden. Boo tar deg med til en fornøyelsespark. Både familie og venner, gamle som unge kan ha mye moro med dette spillet.

  • Plattform: Nintendo GameCube
  • Slippdato: 29. november 2002
  • Utvikler: Nintendo

Artikler om Mario Party 4

Mario Party 4

Er du en av dem som pleier å arrangere fester hvor gjestene pleier å unnskylde seg med at de skal på jobb tidlig neste morgen, når klokken egentlig bare er halv syv på en lørdag? Eller er du en av de taperne som "slenger sammen" 80-talls-fester tre ganger i måneden? Vel, nå er det kommet en kur for dere begge.

Til toppen