Massive Assault Network (Windows)

Massive Assault Network bygger på det svært vellykkede strategispillet Massive Assault. Nå jobber utviklerne i Wargaming.net intenst med en ny versjon av spillet, spesiallaget for flerspiller. Den vil ikke inneholde enspillerkomponenten fra Massive Assault, men vil til gjengjeld være gratis nedlastbar fra nettet. Du kan spille så mange kamper du vil gratis, men kun på ett av spillets kart. Vil du spille på de andre kartene må du betale en abonnementsavgift per måned. Spillet inneholder en rekke forbedringer i forhold til butikkversjonen av Massive Assault. De viktigste er kanskje integrert chattefunksjon og et system for drift av mesterskap og liknende, men spillet kommer også med forbedringer i forhold til det å finne motstandere og få informasjon om disse.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: Ikke fastsatt
  • Sjanger: Strategi
  • Utvikler: Wargaming
  • Utgiver: Ikke fastsatt

Artikler om Massive Assault Network

Massive Assault Network

Det geniale strategispillet Massive Assault er tilbake, og denne gangen er fokus helt og holdent på flerspiller. Vi har testet Massive Assault Network, og er riktig fornøyde med det vi fikk oppleve.

Prøvespill Massive Assault Network gratis

For å skape litt blest om onlinestrategispillet Massive Assault Network har utvikleren nå kunngjort at alle som vil kan laste det ned og spille det gratis til det gis ut om en uke.

Bilder fra spillet

Til toppen