Need for Speed Underground 2 (Xbox)

Need for Speed: Underground 2 vil komme med en stor by delt opp i fem ulike nabolag, og du står fritt til å kjøre dit du vil. På din ferd gjennom byens gater vil du møte på andre fartsgale folk som vil utfordre deg, tipse deg om hvor det foregår gateløp eller vise deg steder hvor du kan kjøpe spesielle oppgraderinger til bilen din.

Spillet vil inneholde nye spilltyper, en rekke nye muligheter for å skreddersy bilen din til dine behov, mer enn 30 lisensierte biler og over dobbelt så mange muligheter i forhold til å forandre på bilens utseende. Totalt vil Need for Speed: Underground 2 inneholde 70 milliarder mulige kombinasjoner av maling, klistremerker og liknende.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 18. november 2004
  • Sjanger: Racing
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: EA Games
  • Utgiver: Electronic Arts

Også tilgjengelig på

GC PS2 Windows DS

Artikler om Need for Speed Underground 2

Need for Speed Underground 2

Finn fram kjøreskoa, skiftenøkkel og Wunderbaum. Need For Speed Underground 2 skrenser bredt inn i en butikkhylle nær deg. Sjelden har gateracing sett og hørt så bra ut. Sett deg tilbake og nyt timevis med heftige biler og en stor, stor by.

Julekalender 2004 - luke 4

Julestemningen er på topp i redaksjonen til Gamer.no. I dagens luke i vår populære julekalender kan dere vinne Need for Speed Underground 2 til (nesten) valgfri plattform, og en t-skjorte.

NFS:U2 og Battle out of Hell er ferdig

Electronic Arts melder at de har blitt ferdige med utviklingen av Need for Speed: Underground 2, og det samme sier People Can Fly om Painkiller: Battle out of Hell. Tilfeldig? Neppe.

EA lanserer nye nettsteder

Electronic Arts har akkurat lansert de offisielle nettstedene til Medal of Honor: Pacific Assault, Need for Speed: Underground 2 og Battlefield: Modern Combat.

Detaljer om neste Need for Speed

Den tyske fansiten NFS Planet har hatt et IRC-intervju med folkene bak det neste spillet i Need for Speed-serien, hvor de røpet mange spennende detaljer.

Bilder fra spillet

Til toppen