Need For Speed: Underground (Windows)

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 27. november 2003
  • Sjanger: Racing
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Black Box Games
  • Utgiver: Electronic Arts

Også tilgjengelig på

PS2 GBA

Artikler om Need For Speed: Underground

Vinnerne av den forrige konkurransen

Det har gått litt under en uke siden vi utlyste forrige konkurranse, hvor dere kunne vinne capser og Need for Speed Underground-spill. Nå har vi trukket vinnerne.

Vinn caps, t-skjorte og spill

Vi sitter fremdeles på litt konkurransemateriell som vi ikke rakk å lodde ut før jul. I dag åpner vi en ny konkurranse hvor vi blant annet lodder ut Need for Speed Underground på PC.

Need For Speed: Underground

Need for Speed: Underground er definitivt et av tidenes mest etterlengtede bilspill. Etter The Fast and the Furious og 2 Fast 2 Furious, har interessen for ulovlige gateløp og styling av spreke, asiatiske biler eksplodert, og det er nettopp dette spillet dreier seg om.

Need for Speed: Underground i trykken

Electronic Arts forteller i dag at Need for Sped: Underground er ferdig utviklet og er på vei til trykking. Spillet er dermed i rute i forhold til lanseringen mot slutten av måneden.

Need for Speed: Underground

Electronic Arts lanserte i dag en demo av det lovende bilspillet Need for Speed: Underground. Spillet sentrerer seg på undergrunnsmiljøet innenfor den raske bilsporten.

Need for Speed uten ferdiglagde biler

I mange år har Need for Speed-spillene (NFS) fra Electronic Arts vært blant de mest anerkjente bilspillene. Som oftest har spillerne hatt tilgang til en rekke europeiske og noen få amerikanske sportsbiler. EA har til og med laget et spill dedikert bare til Porscher.

Bilder fra spillet

Til toppen