Nexus: The Jupiter Incident (Windows)

Nexus: The Jupiter Incident (som tidligere har vært kjent både som Imperium Galactica III og Galaxy Andromeda) er et romstrategispill som fokuserer på taktiske kampsituasjoner med små kampstyrker. Utviklerne selv kaller det en taktisk flåtesimulator, og forteller at det ikke minner om noe annet på markedet. Du kan kontrollere opp til ti romskip samtidig, og disse er svært detaljerte og kan skreddersys dine behov.

Spillet inneholder en stor kampanje med 6 episoder fordelt på 30 oppdrag. Spillet foregår i full 3D, og planeter og andre himmellegemer beveger seg slik de skal i virkeligheten. Grafikken er, som vanlig med spill i denne sjangeren, flott og inneholder en rekke spesialeffekter. Dessuten inneholder spillet mulighet for flerspiller.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 5. november 2004
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Mithis Games
  • Utgiver: Vivendi Universal Games

Artikler om Nexus: The Jupiter Incident

Nexus: The Jupiter Incident

Enspillerdemoen til dette taktiske romskipspillet har allerede blitt lansert, og nå er det tid for å teste flerspillerdelen.

Nexus: The Jupiter Incident

Selv mener Mithis Games at Nexus: The Jupiter Incident er ulikt alt annet på markedet. Nå kan du prøve dette taktiske romstrategispillet for å sjekke hvordan gameplayet arter seg.

Vivendi distribuerer romspillet Nexus

Vivendi kommer til å distribuere romstrategispillet Nexus: The Jupiter Incident (som tidligere har vært kjent både som Imperium Galactica III og Galaxy Andromeda).

Stjerne oppkalt etter spill

HD Interactive har akkurat lagt ut den offisielle hjemmesiden til romspillet Nexus, og for å feire dette har de fått oppkalt en stjerne etter spillet.

Bilder fra spillet

Til toppen