NHL 2003 (Xbox)

Atter en gang er det tid for EA Sports NHL, og denne gangen har vi kommet til 2003 versjonen. NHL-serien fra EA blir regnet blant de aller beste hockeyspillene, og har kommet ut jevnt og trutt i mange år nå. Her får du som spiller styre lag fra National Hockey League gjennom enkle kamper eller hele serier. Den viktigste oppdateringen er statistikker og spillerlister fra NHL-ligaen.

Noe av grunnen til at NHL-spillene har slått så godt an er nemlig fordi EA er veldig flinke til å holde spillene oppdatert mot den virkelige NHL-ligaen. Som spiller kan du velge om du vil spille spillet nærmest som en simulasjon, med strenge regler fra virkelighetens hockey, eller du kan spille kamper med litt løsere snipp, og mye mer action og moro.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 25. oktober 2002
  • Utvikler: EA Sports

Artikler om NHL 2003

NHL 2003

Slip skøytene, finn fram tjæreteipen, dra på hanskene og hiv deg ut på isen. Atter en gang er det tid for EA Sports NHL, og denne gangen har vi kommet til 2003 versjonen. NHL-serien fra EA blir regnet blant de aller beste hockeyspillene, og har kommet ut jevnt og trutt i mange år nå. 2002 er så klart intet unntak, og for ikke lang tid siden dumpet NHL 2003 ned i postkassen min. Så langt har 2002-versjonen vært høydepunktet i serien.

Til toppen