OutRun 2 (Xbox)

Snart 20 år etter, har Sega valgt å lage en ny utgave av det klassiske arkadespillet OutRun. OutRun 2 følger slavisk i sin forgjengers fotspor, noe som betyr rendyrket arkadeaction. Med enkle kontroller og god spillbarhet blir dette et fartsfylt spill uten like. Gass og styring er stort sett det eneste du trenger å tenke på der du farer frem i flere hundre kilometer i timen.

Sega har valgt å følge OutRun-oppskriften til punkt og prikke. Dermed er det ikke realisme, men heftig arkaderacing som gjelder. Ikke bare ser det likt ut, det låter likt også, naturligvis med heftigere kvalitet på musikken enn tidligere. Melodiene er de samme, framførelsen er hakket mer avansert. Spillet har lisensierte og godkjente biler fra Ferrari, og spillere kan per i dag velge mellom åtte forskjellige Ferarrier.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 8. oktober 2004
  • Sjanger: Racing
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Sumo Digital
  • Utgiver: SEGA Europe

Artikler om OutRun 2

OutRun 2

Mange sto måpende igjen etter at Sega kunngjorde oppfølgeren til 80-tallets største bilklassiker, OutRun, men mange tenkte nok tanken allerede da. Dette kan umulig gå bra.

OutRun 2

Det finnes knapt en spillinteressert person som ikke har en eller annen mening om bilspillet med den røde Ferrarien og den fengende musikken. Vi satt oss ned for å se om dagens versjon kan ha noe å friste med.

OutRun 2

Det var en gang noe som het spillarkader. Dette var steder hvor ungdom puttet alt de hadde av oppsparte penger på gigantiske spillemaskiner. Ved å putte penger på en slik maskin fikk du noen minutter i et annet univers, spilluniverset.

Bilder fra spillet

Til toppen