Perimeter (Windows)

Perimeter er et utradisjonelt og spennende sanntidsstrategispill hvor den viktigste ressursen rett og slett er flatt land. Ved å forme landskapet etter dine behov kan du skape områder hvor det er mulig for deg å bygge strukturer på. Når du har flatet ut nok land kan du bygge en "frame", som er en kjempemessig kuppel som inneholder et lite futuristisk metropolis, med små skyskrapere og kjøretøy som svirrer rundt.

En annen spennende detalj er at spillet tilbyr stor frihet i forhold til design av militærenheter. Spillet starter med tre grunnenheter, og hver av disse kan kombineres med andre enheter slik at du kan skape sofistikerte og spesialiserte enheter. Grafikkmotoren klarer å flytte en million polygoner per sekund, noe som kommer til å sikre en svært imponerende visuell opplevelse.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 21. mai 2004
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 7+
  • Utvikler: K-D Lab
  • Utgiver: Codemasters

Priser

Nedlasting 11
På lager 29
Nedlasting 30
Nedlasting 38

Artikler om Perimeter

Perimeter

Perimeter er den ultimate gamer-testen. Tør du prøve noe nytt, annerledes og innovativt, eller er du redd for alt som ikke følger gamle og godt testede formler? Er du en ekte gamer, er svaret det første.

Perimeter (flerspiller)

Codemasters har akkurat gitt ut en flerspillerdemo av Perimeter, et sanntidsstrategispill litt utenom det vanlige.

Perimeter

Codemasters har akkurat gitt ut en demo av det spennende og nyskapende sanntidsstrategispillet Perimeter.

Codemasters signerer Perimeter

Den britiske utgiveren Codemasters har annonsert at de har skaffet seg de globale utgivelsesrettighetene til Perimeter, et futuristisk sanntidsstrategispill fra 1C Company.

Bilder fra spillet

Til toppen