PlanetSide (Windows)

PlanetSide kommer fra de samme utviklerene som står bak EverQuest, og som forventet er det ikke småtterier vi får servert. PlanetSide er et massivt onlinespill der det er hektisk action som står i fokus. Det er din oppgave å finne din plass i verdenen ved navn Auraxis. Om du vil springe på bakken blandt infanteriet, eller fly et transportskip er det ditt valg.

Slutt deg til et lag, og stig i rankene etter hvert som du utfører oppdrag. Etter hvert som du blir mer respektert kan du også få tillgang på bedre våpen. Hva du vil gjøre er opp til deg, angripe et annet lag, beskytte en transport, eller erobre nye territorium.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 23. mai 2003
  • Utvikler: Verant Interactive

Artikler om PlanetSide

PlanetSide

Et mektig krigsepos. Slik kan en kort beskrive PlanetSide. Akkurat det er kanskje ikke så rart når utviklerne bak tittelen, Verant Interactive, er de samme som står bak den veletablerte tittelen EverQuest. Til tross for at de begge er to svært forskjellige spill, deler de likevel samme utgangspunkt.

PlanetSide lanseres

Vi har blitt oversvømmet av MMORPG-spill den siste tiden, og det ser ikke ut til å stoppe her. Flere store titler er på vei, og det er nok ikke få fans som sitter og kribler etter å slå kloa i akkurat sin favoritt.

PlanetSide

Førstepersonsskytespill med kjøretøy og setting fra store utelandskaper på en fremmed planet. Hørt det før? Hva om vi legger til at spillet skal være et massivt multiplayer online spill med fokus på lagbasert kamp og med store muligheter utvikling av spilleren? Ikke det? Vel, det er hva PlanetSide lover å bli.

Bilder fra spillet

Til toppen