Prince of Qin (Windows)

Prince of Qin utspiller seg i Qin-dynastiet, som eksisterte for ca 2200 år siden. Du er Fu Su, keiserens største sønn, og har enorm makt. Du har i motsetning til din far lagt merke til den urett som råder i dynastiet, og du tar avstand fra det. Du trosser din far, tilsynelatende til ingen nytte. Resultatet er at du blir sendt til grensen i nord, for å forsvare den store muren mot angrep.

Prince of Qin er en slags blanding mellom Baldurs Gate og Diablo. Den største forskjellen er kanskje i flerspiller-delen. 500 spillere kan delta i ett og samme spill samtidig. Klaner på opptil 150 medlemmer kan kjempe mot hverande i slag som bare kan betegnes som episke i omfang.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 31. oktober 2003
  • Utvikler: Object Software

Artikler om Prince of Qin

Prince of Qin

Så, du er kommet for å lære litt om Qin-dynastiet? Vel, sett deg tilbake og lær. For ca. 2200 år siden i det gamle Kina var Qin-dynastiet, og det er i denne tidsepoken Prince of Qin utspiller seg. Som keiserens største sønn, Prince Fu Su, har du enorm makt i dynastiet. Veldig lite er kjent om prinsens tidligere år, men moren var en av imperiets konkubine.

Til toppen