Pure Pinball (Windows)

En kan ikke si at PC-en er komplett før en har installert et ordentlig flipperspill på den. Disse spillene er perfekte for avkopling, enten du spiller seriøst eller bare for moro. Alle med normale reflekser kan spille slike spill, og det er dessuten en spilltype som passer for hele familien. Tidligere var flipperspill godt representert på datamaskinen.

Pure Pinball fra Iridion Interactive er en gledelig overraskelse for oss som liker å kople av med et ordentlig flipperspill til PC-en. Dette spillet simulerer tre ulike brett, og kommer med uovertruffen grafikk og fysikk. Hvis du liker flipperspill eller kun er ute etter et godt spill å kople av med, er Pure Pinball et spill du ikke kan gå glipp av.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 4. juni 2003
  • Utvikler: A.S.K. Homework

Artikler om Pure Pinball

Pure Pinball

Flipperspill på PC-en er en sjanger som har falt i popularitet i de senere årene, antakelig mye takket være Sierras middelmådige 3D Ultra Pinball-serie og det fryktelige flipperspillet som følger med enkelte Windows-versjoner. Det begynner derfor å bli en stund siden sist gang et ordentlig flipperspill kom ut.

Til toppen