Racing Evoluzione (Xbox)

I de fleste bilspill er du låst til å velge mellom et lite utvalg fete sportsbiler, for så å kjøre om kapp med tilsvarende fete biler. I andre spill skal du bygge deg opp fra bunnen av. Du starter ofte med en "løen" liten småbil, og tjener penger slik at du sakte, men sikkert kan utvide stallen din.

I Racing Evoluzione kombineres flere av disse elementene, noe som gir en spennende ny vri på det hele. Start opp med din egen lille garasje, hvor du utvikler den ultimate doningen og går inn i bransjen som ledende bilprodusent. Målet ditt er å bygge opp ryktet til firmaet ditt ved å konkurrere mot andre sportsbiler.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 7. februar 2003
  • Utvikler: Milestone

Artikler om Racing Evoluzione

Racing Evoluzione

I de fleste bilspill er du låst til å velge mellom et lite utvalg fete sportsbiler, for så å kjøre om kapp med tilsvarende fete biler. I andre spill skal du bygge deg opp fra bunnen av. Du starter ofte med en "løen" liten småbil, og tjener penger slik at du sakte, men sikkert kan utvide stallen din. I Racing Evoluzione kombineres flere av disse elementene, noe som gir en spennende ny vri på det hele.

Bilder fra spillet

Til toppen