Resident Evil (GC)

Resident Evil er tilbake! Alle husker når Resident Evil kom til PlayStation i 1996. Det ble mange våkenetter og vettskremte lillebrødre det året. Serien har siden det vært en fast traver på Sony sine konsoller. Nå er det første spillet her, igjen. Historien starter i Racoon Forest i utkanten av Racoon City. S.T.A.R.S team Bravo sitt helikopter har styrtet og personene forsvunnet.

Alpha team sendes inn for å etterforske og finner fort ut at det har skjedd noe fryktlig galt i Racoon Forest. De blir angrepet av noen halvdøde hunder og setter fart mot en gammelt forlatt gotisk herregård med hundene i hælene. Der begynner reisen inn i et prosjekt som har gått fryktlig galt.

  • Plattform: Nintendo GameCube
  • Slippdato: 13. september 2002
  • Utvikler: Capcom

Også tilgjengelig på

Wii PS3 PS4 Windows XOne X360 Switch

Artikler om Resident Evil

Resident Evil

Resident Evil er tilbake! Alle husker når Resident Evil kom til PlayStation i 1996. Det ble mange våkenetter og vettskremte lillebrødre det året. Serien har siden det vært en fast traver på Sony sine konsoller. Overraskelsen var derfor stor når det ble annonsert at alle spillene i serien skulle utgis på konkurrenten Nintendo sin konsoll. Nå er det første spillet her, igjen.

Til toppen