Resident Evil Zero (GC)

Femte, men først. Slik kan en beskrive dette skrekkelige spillet som strider mot alt det KrF, Kirken og Laila Dåvøy står for. Vi snakker fremdeles om mennesker i aktiv forråtnelse, ansikter fylt med dødsangst, glattslikkede helter og heltinner i kamp mot dødsrikets legioner, og dødelige skudd i natten.

Vi snakker naturligvis om Resident Evil Zero - Capcoms femte tilskudd i Resident Evil-serien som startet i 1996. Capcom har med Resident Evil Zero valgt å gå tilbake til nullpunktet, og ta for seg handlingene i historien som utspiller seg før hendelsene i det første spillet. Med andre ord en prolog som skal etablere bakgrunnshistorien for serien, og kanskje hjelpe å gi mer klarhet i hvordan ting er som de er.

  • Plattform: Nintendo GameCube
  • Slippdato: 7. mars 2003
  • Utvikler: Capcom

Artikler om Resident Evil Zero

Resident Evil Zero

Femte, men først. Slik kan en beskrive dette skrekkelige spillet som strider mot alt det KrF, Kirken og Laila Dåvøy står for. Vi snakker fremdeles om mennesker i aktiv forråtnelse, ansikter fylt med dødsangst, glattslikkede helter og heltinner i kamp mot dødsrikets legioner, og dødelige skudd i natten. Vi snakker naturligvis om Resident Evil Zero - Capcoms femte tilskudd i Resident Evil-serien som startet i 1996.

Resident Evil: Zero

Resident Evil: Zero er her igjen for å bringe terror og paranoia til julefeiringen - dessverre kun for amerikanerne i første omgang da spillet ikke vil være å finne i europeiske butikker før mars neste år. Gamer.no har likevel sikret seg en kopi av spillet for å gi dere lesere en liten sniktitt på hva dere har i vente fra tidenes mest berømte skrekk-serie.

Bilder fra spillet

Til toppen