Rogue Trooper (Xbox)

Rogue Trooper er et tredjepersons skytespill som blander action og sniking. Spillet foregår i en krigsherjet fremtid hvor du får rollen som en biomodifisert elitesoldat som er en del av en tropp med kloner skapt for å kjempe mot North Republic. Troppen din har blitt forrådt og massakrert, og du er alene med kun ett mål for øyet: Å finne og straffe forræderen som var skyld i massakren.

Rogue er bevæpnet med de aller nyeste eksperimentelle våpnene, og har én viktig fordel som fiendene dine ikke har. Han har nemlig biologiske mikrobrikker hvor personlighetene til hans falne medsoldater er kodet inn, og disse er lagret i våpenet (Gunnar), hjelmen (Helm) og ryggsekken (Bagman). Hver av dem har sin unike ekspertise, noe som tillater Rogue å taktisk utmanøvrere sofistikerte fiender.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 21. april 2006
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Rebellion Software
  • Utgiver: Eidos Interactive

Også tilgjengelig på

PS2 Windows XOne Switch PS4 Windows

Artikler om Rogue Trooper

SCi avslører fremtidsplaner

Den britiske utgiveren har fortalt litt om fremtidsplanene sine, og nevner for første gang et skandinavisk-utviklet spill som heter Overdose.

Roll Call og Rogue Trooper

Den britiske utgiveren SCi ser ut til å ha mye å by på i 2005. I denne sniktitten ser vi nærmere på to av spillene deres; Roll Call og Rogue Trooper.

Rogue Trooper blir spill

Den britiske utgiveren SCi Games har kunngjort at de vil gi ut et spill basert på tegneserien Rogue Trooper.

Til toppen