Scrapland (Xbox)

I Scrapland får du rollen som D-Tritus, en robot som er bygd opp av reservedeler. Spillet vil være et tredjepersons actioneventyr med elementer fra rollespill og bilspill, og lover å tilby et fritt gameplay som minner om det vi kjenner fra GTA-serien. D-Tritus jobber som etterforsker på en enorm asteroide som kalles Scrapland, hvor han må løse en serie bisarre mord.

D-Tritus har evnen til å forandre seg til 15 ulike typer karakterer og benytte seg av romskip for å reise rundt på asteroiden. Etter hvert som spillet utvikler seg vil D-Tritus få muligheten til å skreddersy skipene og ta over andre roboter. Han vil også kunne skaffe seg verdifulle oppgraderinger og andre saker ved å fullføre oppdrag for andre innbyggere i byen Chimera.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 23. mars 2005
  • Sjanger: Action
  • Utvikler: Mercury Steam
  • Utgiver: Atari

Også tilgjengelig på

Windows

Artikler om Scrapland

Scrapland

Oppskrift: Bland skrapmetall og høyteknologi, smak til med detektivkrydder og litt knusktørr humor. Resultat: Fartsfylt actioneventyr med en überkul robot i hovedrollen. Velkommen til Scrapland.

American McGee jobber med Scrapland

Enlight har nylig kunngjort at de har sikret seg Mercury Steam sitt frie actionseventyr Scrapland. Dessuten har de gitt American McGee jobben som produsent for spillet.

Til toppen