Sid Meier's Pirates! (Windows)

Sid Meier's Pirates! er en nyskapning av det klassiske sjørøver-spillet Pirates! Spillet tar i bruk 3D-motoren til NDL, som går under navnet Gamebryo (tidligere kalt NetImmerse). Gamebryo er ingen fremmedteknologi for spillindustrien, og andre storspill som nyter godt av samme motor er blant annet Morrowind og Dark Age of Camelot

Spillet er svært tro til originalen, men tar denne gang i bruk ekte 3D-grafikk. Pirates! kan best beskrives som en blanding av rollespill, actionspill og strategi. Oppskriften vil være den samme: Du begynner som en lavt rangert pirat-wannabe, og derfra jobber du deg oppover. Forhåpentligvis ender du opp som en fryktet pirat, gjerne med øyelapp og treben.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 16. mars 2007
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Firaxis
  • Utgiver: 2K Games

Også tilgjengelig på

Xbox PSP

Priser

Artikler om Sid Meier's Pirates!

Julekalender 2004 - luke 13

Det er nå bare 11 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger en spesialutgave av Sid Meier's Pirates!

Sid Meier's Pirates!

Det tok 17 år for Sid Meier å besøke det karibiske hav igjen. Høy Kaptein Sabeltann-faktor, store kanoner og barmfagre jomfruer står atter en gang til din disposisjon. Piratene er tilbake!

Pirates!

Her er den første filmsnutten fra nyversjonen av Sid Meiers klassiske mesterverk, Pirates!

Sid Meiers Pirates-remake bruker Morrowind-motor

Mange av oss har gode barndomsminner når det gjelder Pirates-spillet fra den legendariske designeren Sid Meier. På E3 i år var Gamer.no vitne til at Meier og hans samarbeidspartnere i Firaxis og Atari, kunngjorde utviklingen av "remaken" av det klassiske piratspillet som for første gang så dagens lys i 1987.

Sid Meier utvikler nytt Pirates-spill

Her. I Los Angeles. I kveld. Omtrent halv syv lokaltid. Atari samlet sammen journalistmassene på årets E3-messe for å gi dem to braknyheter. Sammen med lederfigurene i selskapet, var også den legendariske Sid Meier til stede.

Bilder fra spillet

Til toppen