Sled Storm 2 (PS2)

Sled Storm 2 er et ekstremsport spill med full fart og action i samme gate som SSX Tricky. Forskjellen er at i Sled Storm 2 kjører du snøscootere, ikke snowboard. Ingen regler, gjemte snarveier, sinnssyke triks, beinknusende kamper og store hopp gir en gjeng aggressive personer muligheten til å slåss for å vinne. Opp til fire spillere kan konkurrere mot hverandre i en intensiv splitscreen-modus.
Spillet skiller seg ut fra de andre ekstremsportspillene med Storm Boost som gjør at spilleren fyker av gårde i en vanvittig fart. Dess lengre den er aktivert dess større blir farten, dette tvinger spilleren til å tenke taktisk og åpner og mulighetene for noen utrolige triks. Knus fienden i over 12 baner med en variert landskap fra seks forskjellige verdenshjørner.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 22. mai 2002
  • Sjanger: Sport
  • Utvikler: EA Sports
  • Utgiver: Electronic Arts

Artikler om Sled Storm 2

Sled Storm 2

"Sled Storm 2" er det nyeste tilskuddet på EA BIG sin stamme. Dette er et spill i samme gate som SSX Tricky, nemlig ekstremsport med full fart og action så det holder. Spørsmålet blir om EA har klart å tilføye sjangeren noe og ikke bare velge konseptet? Har man klart å gjøre snøscooterkjøring morsomt?

Til toppen