Sphinx and the Cursed Mummy (Xbox)

Sphinx er et eventyr i gamle Egypt, som blander dramatikk og eventyr, med en solid porsjon humor. Du kan spille som enten hovedpersonen Sphinx, eller den lattervekkende hjelperen hans; mumien. En interessant vri i Sphinx er at mumien er udødelig. Dette betyr ikke at spillet blir lettere av den grunn. Siden mumien ikke kan skade fiender direkte, betyr dette at han kanskje må sette fyr på seg selv, får så å komme seg frem til fiendene.

Utforsk fem store verdener, der du kan møte rundt 150 forskjellige personer. Der kan du også møte mange av de 50 forskjellige fiendene spillet har å by på. Om ikke det skulle by på nok utfordringer, kan du alltids bryne deg på et av de mange minispillene.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 28. februar 2004
  • Sjanger: Plattform
  • Utvikler: Eurocom Entertainment
  • Utgiver: THQ

Også tilgjengelig på

PS2 GC Windows

Artikler om Sphinx and the Cursed Mummy

Sphinx and the Cursed Mummy

Sphinx and the Cursed Mummy er et feiende flott plattformspill bygd på en uhyre interessant mytologi og historie, men som likevel ikke er redd for å blande inn fantasi og humor i det som er et svært vellykket forsøk på å lage et kvalitetsbevisst spill.

Sphinx and the Cursed Mummy

Gåteløsning i det gamle Egypt, skumle farer rundt hvert hjørne og en forskremt mumie som ikke kan dø er noe av det du møter i Sphinx and the Cursed Mummy. Et nytt spill til PlayStation 2 som lover humor, hjernetrim og spenning for de litt yngre av oss. Det er dog ikke noe i veien for at selv pappa kan ha det gøy her, selv om vanskelighetsgraden neppe gir noe kjempeutfordring.

Bilder fra spillet

Til toppen