Star Wars Galaxies: An Empire Divided (Windows)

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 7. november 2003
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Verant Interactive
  • Utgiver: Activision

Artikler om Star Wars Galaxies: An Empire Divided

Star Wars Galaxies: An Empire Divided

Endelig er omtalen her. Spillet har fått modnet, spiret og grodd. Gamer.no ser på et sterkt forbedret Star Wars Galaxies i forhold til det som først ble lansert, og som på mange måter kan betegnes som det ultimate onlinespillet.

Star Wars Galaxies åpner kontoer

Sony Online prøver iherdig å få tilbake spillere som tidligere har forlatt Star Wars Galaxies. Er du en av dem, kan du nå se frem til to uker abonnementsfri spilling.

Star Wars Galaxies på vei til Europa

Activision kunngjorde i dag Europa-lanseringen til onlinespillet Star Wars Galaxies. Det var i juni måned det brakte løs i USA, og allerede i de to første månedene har spillet tiltrukket seg 300.000 abonnenter, noe som gjør det til det nest-største onlinespillet i hjemlandet - rett bak EverQuest.

Urovekkende nyheter rundt Galaxies-lansering

I natt norsk tid, kunngjorde Sony Online Entertainment den forhåpentligvis endelige lanseringsdatoen for Star Wars Galaxies: An Empire Divided. Akkurat dette er det lett å ta med en klype salt, selv om det virker relativt endelig denne gangen, da Sony har satt offisielle lanseringsdatoer helt siden i fjor.

Galaxies med godbiter i spesialutgaven

Star Wars Galaxies er uten tvil en av årets mest omtalte titler. Nå kan alle de som venter i spenning sikle enda litt til, siden detaljene rundt spillets "Collector's Edition" har blitt offentliggjort.

Bilder fra spillet

Til toppen