Star Wars: Knights of the Old Republic II (Xbox)

Den gamle republikken overlevde sith-invasjonen, men en ny fare truer i skyggene. Som tidligere jediridder er det opp til deg å avmaskere den nye faren og finne ut hvordan den er knyttet til deg.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 11. februar 2005
  • Sjanger: Rollespill
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Obsidian Entertainment
  • Utgiver: Activision

Også tilgjengelig på

Windows Mac Linux

Artikler om Star Wars: Knights of the Old Republic II

Star Wars: Knights of the Old Republic II

Tiden for refleksjon og meditering er omsider forbi, oppfølgeren til et av årets spill i 2003 har endelig klart passasjen gjennom hyperrommet og landet mykt på en autorisert landingssone nær deg. La deg svøpe av kraften til Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords.

Gamer.no på Xbox: The Gathering

Gamer.no har tatt turen til London for å titte på noen kommende storspill til Xbox. Vi fikk fikk blant annet se Forza Motorsport, Jade Empire og Splinter Cell: Chaos Theory, og her er inntrykkene våre.

Knights of the Old Republic II

Forventningene er ikke små foran LucasArts' presentasjon på årets E3. Her kommer de første filmene fra Knights of the Old Republic II.

LucasArts kunngjør Knights of the Old Republic II

I årets lagoppstilling til E3 presenterer LucasArts et knippe nye spill basert på Star Wars-universet. Ikke overraskende involverer dette også en oppfølger til et av spillene som sanket flest "Året spill"-titler for i fjor.

Bilder fra spillet

Til toppen