Star Wolves (Windows)

Star Wolves foregår i en fremtid hvor flere fraksjoner kjemper om kontrollen over verdensrommet. Midt i dette farlige universet får spilleren rollen som en lykkejeger med et rimelig elendig romskip og en temmelig tynn lommebok. Hva som så skjer er helt opp til spilleren.

I Star Wolves får du massevis av frihet til å gjøre hva du vil, og du kan for eksempel tjene penger på handel, piratvirksomhet eller jakte på dusører. Disse pengene kan du bruke til å kjøpe nye romskip og utstyre dem med heftig utstyr som gjør at du kan ta på deg vanskeligere oppdrag eller benytte deg av farligere handelsruter. Du kan også leie inn andre piloter, og kan ha opp til seks andre skip i formasjonen din.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 2. mars 2010
  • Utvikler: Xbow Software
  • Utgiver: Excalibur

Artikler om Star Wolves

Star Wolves

Romskip ohoi! Her har vi et herlig forfriskende rollespill fra Russland, som må sies å være en av årets første store overraskelser.

Star Wolves

Det er på tide å dra ut i verdensrommet igjen. Excalibur Publishing har nemlig lansert den offisielle, engelskspråklige demoen av romskipspillet Star Wolves.

Star Wolves på vei til Skandinavia

Britiske Excalibur Publishing har sikret seg rettighetene til det strategiske romskiprollespillet Star Wolves, fra russiske 1C. Blir dette en verdig utfordrer til Elite og X2?

Bilder fra spillet

Til toppen