Sudeki (Xbox)

Fire helter: en uanstendig trollkvinne, en banditt på fluktm, en mektig fektemester og en mørk kvinnerlig jeger - er i ferd med å bli slynget over kanten i en flytur inn i mørket. Sudeki tøyer grensene for hva et rollespill kan være, ved å presentere større verdener, kraftigere helter og sexy heltinner. Alt i en Hong Kong-setting med filmatiske slåssescener, en mengde ulike bevegelser, ?bullet time?, jordskjelv og trolldom.

I en verden ødelagt av bedrageri blir spilleren av Sudeki en helt på en forskrudd vei med avsløringer, utforsking, slåssing og utrolig magi. Spilleren velger selv hvordan karakteren skal utvikles, og kan lage legender ved å forbedre ulike ferdigheter, et arsenal av magi og kraft. Grafikkmotoren er spesiallaget for Xbox.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 27. august 2004
  • Utvikler: Climax
  • Utgiver: Microsoft

Også tilgjengelig på

Windows

Artikler om Sudeki

Rollespillrykter på nettet

BioWare har hintet litt om kommende prosjekter, og ATI-kort har problemer med å kjøre PC-versjonen av Sudeki. Hvilken PC-versjon?

Sudeki

Så har den viktigaste høsten for Xbox tjuvstarta. I løpet av dei neste månadane kjem endeleg dei spela du har sett, lest om, og høyrt mange fantastiske ting om. Sudeki er eit av desse.

Climax avkrefter Sudeki 2-rykter

I løpet av de siste dagene har det dukket opp rykter om at Climax allerede er i gang med en etterfølger til Xbox-spillet Sudeki. Dette er, i følge Climax, ikke tilfelle.

Sudeki

Hva får du hvis du kombinerer japansk grafikkstil med indonesisk dukketeater og en heroisk middelalder-fortelling? Et lovende action-rollespill ved navn Sudeki, antakeligvis.

Sentrale Xbox-spill utsatt

I følge Microsofts liste over utgivelser er de to sentrale Xbox-spillene Fable og Sudeki nå forskjøvet til en sommer-lansering.

Bilder fra spillet

Til toppen