The Settlers: Heritage of Kings (Windows)

Utviklet hos Blue Byte, vil den nye episoden av den populære strategisimulasjonsserien The Settlers føre lisensen til et helt nytt nivå. Tilhengerne vil glede seg over full animert 3D-teknologi og forbedret spillbarhet, men de vil også gjenoppleve opplevelsen som har gjort The Settlers-serien til en stor suksess. Spillet tar spilleren med til middelalderen, hvor han må re-erobre kongedømmet som har blitt tatt over av en ond tyrann.

Bruken av full 3D-teknologi har gitt flere muligheter for animasjon og utvikling i det strategiske gameplay i Settlers verdenen. Flere av designerne har tidligere jobbet sammen med Sid Meiers i forbindelse med andre suksessfulle titler. Utviklerne har hørt på tilhengernes tilbakemelding og tilførerer nytt gameplay, samtidig som essensen til Settlers beholdes.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 18. februar 2005
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Blue Byte
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Artikler om The Settlers: Heritage of Kings

The Settlers: Heritage of Kings

The Settlers er en tradisjonsrik spillserie i strategisjangeren, og har alltid hatt fokus på ressurser framfor det militære aspektet. Siste skudd på stammen er Heritage of Kings, som lover frisk 3D-grafikk og en omfattende historie.

Oppdaterte demoer på nettet

Ubisoft har lansert en oppdatert demo av The Settlers 5, som også kommer med mulighet for flerspiller. I tillegg har Introversion lansert en mer brukervennlig versjon av Darwinia-demoen sin.

Bilder fra spillet

Til toppen