The Stalin Subway (Windows)

The Stalin Subway foregår i Moskva i 1952, i en tid da Sovjetunionen er under Josef Stalin sitt skrekkregime. Hovedpersonen Gleb Suvorov er en KGB-agent som mot sin egen vilje vikles inn i et dramatisk komplott. Nå må han hindre detonasjonen av et kraftig våpen og sørge for at ingen uskyldige liv går tapt. Spillet foregår på en rekke kjente steder, som Kremlin, det statlige universitetet i Moskva og naturligvis undergrunnsbanen det tar navnet sitt fra.

Flere av våpnene i spillet skal aldri tidligere ha vært med i noe dataspill, og spillet gir deg blant annet mulighet til å benytte deg av anti-tank riflen PTRS-41, RKG-3-granater, Molotov-cocktailer og flammekaster. En spennende detalj er at spillområdene er interaktive slik at du skal kunne sette fyr på store landområder eller lage oversvømmelse.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: Ikke fastsatt
  • Sjanger: Action
  • Utvikler: G5 Software
  • Utgiver: Buka Entertainment

Artikler om The Stalin Subway

The Stalin Subway forsinkes

Buka Entertainment har fortalt at de har blitt nødt til å utsette det lovende førstepersons-skytespillet The Stalin Subway til andre kvartal i år.

Vi snakker med The Stalin Subway-produsenten

The Stalin Subway er et litt uvanlig, men realistisk, kommende skytespill fra G5 Software. Handlingen foregår i Moskva i 1952, i en tid da Sovjetunionen er under Josef Stalin sitt skrekkregime. Vi har tatt en prat med Nickolay Sitnikov, produsenten bak, for å gi deg alle detaljene.

Bilder fra spillet

Til toppen