The Temple Of Elemental Evil (Windows)

The Temple of Elemental Evil handler om en gruppe eventyrere som ender opp med å kjempe for sine liv når en enkel redningsoperasjon utvikler seg til et langt farligere og mer innviklet eventyr. Ettersom historien utvikler seg vil rollepersonene utforske Oerths verden, oppdage den beleirede landsbyen Hommlet, overleve det slibrige Nulb, og til sist kjempe seg gjennom ruinene av Temple of Elemental Evil, et fyrtårn av mørkhet og fortvilelse i en verden uten håp.

Spillet baserer seg strengt på versjon 3,5 av D&D-reglene, noe som gir opphav til en mengde muligheter og ferdigheter. Det rundebaserte kampsystemet muliggjør en effektiv koordinasjon av større grupper. Handlingen er hentet fra en klassisk D&D-modul, Greyhawk: The Temple of Elemental Evil, av Gary Gygax.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 3. oktober 2003
  • Sjanger: Rollespill
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Troika
  • Utgiver: Atari

Artikler om The Temple Of Elemental Evil

Troika legger ned virksomheten

I den siste tiden har det gått rykter om at utvikleren av Vampire The Masquerade: Bloodlines har lagt ned virksomheten. Nå er disse bekreftet.

The Temple of Elemental Evil

Temple of Elemental Evil tar oss med til gamle dager. Du vet, den gangen rollespill var analoge, og ordet var synonymt med penn og papir, terninger i alle tenkelige former og størrelser, regelbøker, tabeller og obskure mengder popkorn.

The Temple of Elemental Evil

Demoen til Temple of the Elemental Evil er her. Demoen på nærmere 240 MB inneholder et brett med en ferdiglaget karakter og en veiledning.

Bilder fra spillet

Til toppen