Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory (Windows)

Med Splinter Cell 3 returnerer Ubisoft's lovpriste Montreal-utviklingsstudio til den legendariske Splinter Cell-serien, for å på nytt sette en standard for actionspill. Splinter Cell 3 vil fortsette tradisjonen med å flytte grensene for interaktive og teknologiske løsninger for TV-spill. Spillet skal tilby den beste grafikken for denne generasjon spill, et enestående og interaktivt miljø, innovativt gameplay og en unik samarbeidsbetinget flerspiller-opplevelse.

Du er Sam Fisher, Third Echelon's mest erfarne Splinter Cell-agent. Ditt oppdrag er å gjennomføre en serie av operasjoner for å undersøke og eliminere en ny kilde av informasjonsangrep med utspring i Nord-Korea. For å klare ditt oppdrag blir du nødt til å iverksette en rekke ukonvensjonelle motspionasje-metoder for å samle informasjon, sabotere fiendtlige operasjoner og nøytralisere fiendtlige mål.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 31. mars 2005
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Ubisoft Montreal
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Også tilgjengelig på

Xbox N-Gage DS

Artikler om Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

Splinter Cell: Chaos Theory

Sam Fisher er tilbake. Med seg har han sin faste følgesvenn, det alltid tilstedeværende mørket. Som alltid når Sam er i aksjon så er sniking det som redder verden i Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory.

Nye utgivelsesdatoer

Xbox og PC-versjonene av Splinter Cell: Chaos Theory har blitt forsinket, Gran Turismo 4 ser ut til å ha blitt forsinket, mens Pro Evolution Soccer til PS2 har fått en eksakt utgivelsesdato.

Nye nettsteder lansert

E3 er ikke bare tiden for kunngjøringer og presentasjoner. Mange benytter oppmerksomheten til å lansere nettsteder, og nå har spill som Tabula Rasa, Leisure Suit Larry, Worms: Forts Under Siege og UFO: Aftershock fått sine egne hjem på nettet.

Bilder fra spillet

Til toppen