Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow (Windows)

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 2. april 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Ubisoft Montreal
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Også tilgjengelig på

Xbox PS2

Artikler om Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Etter flere timer i det ultimate mørket er det uvant å vende tilbake til virkeligheten. Å ta seg selv i å undersøke taket i søken etter lys som kan skytes ut, eller å studere veggene for å finne fram til de riktig bekmørke partiene. Det er omtrent da du forstår at du er hekta.

Pandora Tomorrow i trykken - demoer på vei

Ubisoft har akkurat kunngjort at Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow har "gone gold". Samtidig har de fortalt at de vil gi ut to demoer til spillet i løpet av de kommende dagene.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Ubi Soft har sluppet en ny video fra Splinter Cell: Pandora Tomorrow. Videoen fokuserer på multiplayerdelen av den kommende tredje-persons actionspillet.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Ubisoft har utgitt en tre minutter lang trailer fra neste kapittel i Splinter Cell-sagaen, Pandora Tomorrow. Dessuten har de røpet nye og spennende detaljer om spillets kunstige intelligens.

Pandora Tomorrow nettsted lansert

Den offisielle hjemmesiden for Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow er nå lansert, og lar deg foreta en sniktitt den neste utgaven av den meget populære Tom Clancy inspirerte-serien.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow annonsert

Oppfølgeren til Tom Clancy's Splinter Cell ble sent i går kveld annonsert av Ubi Soft. Splinter Cell: Pandora Tomorrow, som arbeidstittelen foreløpig er satt til, vil lanseres i løpet av første kvartal neste år, og for første gang vil Splinter Cell kunne spilles på nett, sammen med andre.

Bilder fra spillet

Til toppen