Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow (Xbox)

Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow, som arbeidstittelen foreløpig er satt til, blir oppfølgeren til Tom Clancy's Splinter Cell. For første gang vil Splinter Cell kunne spilles på nett, sammen med andre. Nettspillingen gjelder kun oppdrag, og vil inneholde aspekter som aldri tidligere har blitt gjort i Internettbaserte spill.

Denne gangen blir ingen eksklusiv avtale for Microsoft og deres Xbox, da oppfølgeren blir lansert på samtlige plattformer. Utviklerne vil ikke bare fokusere på multiplayer-aspektet, men satser på å bygge videre på den sterke single-player-opplevelsen som gjorde originalen så populær. I tillegg jobber de med å utarbeide enda mer utfordrende og opplevelsesrike action-scener, og et enda mer filmatisk og realistisk preg på det hele.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 11. juni 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Ubisoft Montreal
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Også tilgjengelig på

Windows PS2

Artikler om Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Nytt innhold til Pandora Tomorrow

Ubisoft har akkurat gitt ut to nye kart til Xbox-versjonen av Splinter Cell: Pandora Tomorrow, tilgjengelig via Xbox Live. I tillegg skal den nye PS2-versjonen være å finne i butikkene i dag.

Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Etter flere timer i det ultimate mørket er det uvant å vende tilbake til virkeligheten. Å ta seg selv i å undersøke taket i søken etter lys som kan skytes ut, eller å studere veggene for å finne fram til de riktig bekmørke partiene. Det er omtrent da du forstår at du er hekta.

Pandora Tomorrow i trykken - demoer på vei

Ubisoft har akkurat kunngjort at Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow har "gone gold". Samtidig har de fortalt at de vil gi ut to demoer til spillet i løpet av de kommende dagene.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Ubi Soft har sluppet en ny video fra Splinter Cell: Pandora Tomorrow. Videoen fokuserer på multiplayerdelen av den kommende tredje-persons actionspillet.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Ubisoft har utgitt en tre minutter lang trailer fra neste kapittel i Splinter Cell-sagaen, Pandora Tomorrow. Dessuten har de røpet nye og spennende detaljer om spillets kunstige intelligens.

Pandora Tomorrow nettsted lansert

Den offisielle hjemmesiden for Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow er nå lansert, og lar deg foreta en sniktitt den neste utgaven av den meget populære Tom Clancy inspirerte-serien.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow annonsert

Oppfølgeren til Tom Clancy's Splinter Cell ble sent i går kveld annonsert av Ubi Soft. Splinter Cell: Pandora Tomorrow, som arbeidstittelen foreløpig er satt til, vil lanseres i løpet av første kvartal neste år, og for første gang vil Splinter Cell kunne spilles på nett, sammen med andre.

Bilder fra spillet

Til toppen