TrackMania Sunrise (Windows)

TrackMania Sunrise er etterfølgeren til det suksessfulle bilspillet TrackMania. Spillet inneholder tre nye miljøer; Island (et tropisk ferieparadis med en rask Lamborghini-aktig bil), Bay (et bymiljø med en firehjulstrekker) og Coast (et koselig middelhavsmiljø med en sportsbil). I tillegg kommer spillet med en rekke nye moduser, slik som "platform" og "crazy".

TrackMania Sunrise vil selvfølgelig også la deg bygge dine egne baner, og invitere folk til å spille på dem sammen med deg over nettet, eller legge dem ut på et integrert P2P-nettverk. I tillegg vil det legge til en rekke funksjoner som var planlagt for TrackMania (slik som en rundefunksjon), men som ikke ble implementert i originalspillet, på grunn av tidsbegrensninger.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 22. april 2005
  • Sjanger: Racing
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Nadeo
  • Utgiver: Digital Jesters

Artikler om TrackMania Sunrise

TrackMania Sunrise

Nå har du sjansen til å prøve demoen av det som ser ut til å kunne bli et av årets morsomste bilspill, TrackMania Sunrise.

TrackMania Sunrise

TrackMania er tilbake, i en solfylt og lekker utgave med raskere biler, bedre grafikk og mange flere muligheter. Vi har tatt en titt på en tidlig versjon av spillet, og vi liker det vi har fått se.

Nytt om TrackMania

Snart et år siden spillet debuterte på markedet kommer det fremdeles nytt gratisinnhold til TrackMania. Har ikke Nadeo hørt om kapitalisme?

Ny informasjon om TrackMania Sunrise

Nadeo har akkurat lettet litt på sløret angående TrackMania Sunrise, og de har gode nyheter. Dette spillet blir nemlig langt mer enn det vi har trodd til nå.

Nadeo presenterer TrackMania Sunrise

Hva får vi hvis vi blander de halsbrekkende stuntene fra TrackMania med det raske og heftige gameplayet fra Gran Turismo? Vi vet ikke, men sjansene er store for at det likner på TrackMania Sunrise.

Bilder fra spillet

Til toppen